torstai 29. marraskuuta 2012

Keittiö ennen ja jälkeen


Tältä keittiö näytti kun muutimme taloon ..

Keittiön kaapistot maalattiin , välitilaan laitettiin laatat , tasot vaihdettiin , uuni , jääkaappi ja astianpesukone vaihdettiin .
Katto maalattiin , seinät tapetoitiin , ovet otettiin pois ja karmit maalattiin . Lattiaan  laitettiin laminaatti (Lattia oli samaa movia kuin välitilassa), ikkunan oikealla puolella oleva kaappi revittiin irti , ikkunat maalattiin , patterit maalattiin JA listat vaihdettiin !  :)

Kaikki on siis tehty aika pienellä rahalla , mutta isolla vaivalla..

... Ja tällä työllä saatiin tämä aikaan :

   Jossain vaiheessa edessä on keittiö remontti , keittiö tullaan todennäköisesti ottamaan ikealta . Keittiön toselta seinältä en viitsinytkään kuvaa napsia , siellä kun on vähän projektia taas menossa.
Kuitenkin keittiön muutos alkuperäisestä käy aikalailla selväksi . 
Maalatuissa ovissa huono puoli on se , että maali kuluu todella nopeaa pois ja ovista tulee tosi suttuisen näköiset .. mutta meillä kun muutenkin tätä "kulutettua" pintaa on , niin ehkä se ei niin silmään pistä . Kaapin ovet eivät tahdo pysyä kiinni , joka häiritsee kaikkia muita paitsi minua .. Olen jo niin tottunut siihen etten edes huomaa sitä :)
Muutenkin olen huomannut , että remonttien kanssa ei kannata kiirehtiä .. olen niin muutoksenhaluinen , että mieli muuttuu ihan koko ajan . Se mikä tänään näyttää hyvältä , saattaa huomena näyttää jo ihan toiselta .

Tässäpä siis oli meidän keittö .

8 kommenttia:

 1. Ja sitte mulla on muutes tuoki peltitaulu ;)
  Hyvä tuuninki,kirkastu kummasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo peltitaulu on ihan mun lemppari! :)
   Kirkastu joo, ihan hyvä noin pikkuraha rempaks. tosin alkaa jo kaipaamaan jo ihan uutta keittiötä, vanhassa ku on tosi vähän ja pienet kaappitilat. tavaraa nääs kertyy! :)

   Poista
 2. Kiva muutos ! Ihanan valoisa keittiöstä tuli rempan jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ulkonäkö kyllä muuttui ihan täysin, ajatuksena vain on nyt vielä tälle keittiölle ennen koko keittiön purkua laittaa tasojen päälle d-c fix, että saisin nuo tummat tasot piiloon. :) (nuista miehistä kun ei ikään tiedä millon ne sitä remonttia sitten innostuu tekemään, voi olla että vuosi-pari vielä menee :D )

   Poista
 3. Kauniin ja kodikkaan näköistä :)

  VastaaPoista
 4. Miten sitä ei ehdi ihmisten blogeihin näin joulun alla? Jää kaikki postaukset huomaamatta... No onneks on nää hetket ku muksut nukkuu! :)

  Vau mikä muutos ja kuitenkin pienellä vaivalla uuteen verrattuna. Ihan eri keittiö! Valoisa ja kodikas! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Valoisuutta tuli kyllä heti kilokaupalla! :) Uudesta keittiöstä haaveilen, mutta kyllä tämä näin väliaikaisena vielä hetken menee! :)

   Poista