perjantai 16. marraskuuta 2012

Pianon maalausta


Ostin pianon tuossa muutama vuosi takaperin. Pianon  väri ei kuitenkaan millään miellyttänyt silmääni, jotenka päätin että sekin maalataan! (..kaskas VALKOISEKSI!)  Onneksi mies sitten lupautui pianon maalaamaan, kuitenkin sen verran tarkkaa puuhaa ettei piano olisi koskaan valmis jos itse olisin lasten kanssa sitä ruvennut hiomaan ja maalaamaan. Ajattelin ensin että jos mies ei sitä tee, niin maalaan sen pensselillä -kai tuo mies sen verran sääli pianoa että päätti sen ruiskumaalata :D


Pianon oli kutakuinkin tämän värinen. Eihän piano mikään erityisen hieno ole, mutta kuitenkin kiva soittopeli.
Käsittelyn jälkeen tulos oli tämä:


Miellyttää huomattavasti enemmän valkoista sisustus silmääni :P
Paikkaa en oikein ole pianolle vielä löytänyt, mutta ehkäpä se tuossa nyt hetken menee.

Hiukka pelottaa maalin pysyvyys, kuitenkin meillä lapset rulluttelee ja hypeksii pianon luona. Piano on kuitenkin lakattu, mutta epäilen silti! Toivotaan parasta ja pelätään pahinta.

Nyt lähden komppanian kanssa kauppaan tekemään synttäri ostokset... mukava kun on taas jättänyt kaupassa käymisen niin pitkälle, että kaikki muutkin siellä on tekemässä viikonloppu ostoksia.
Ehkäpä tästä kuitenki selvitään! :)

13 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ei raisa tipu! :D otan sun peilipöydän!

   Poista
 2. Tulipas siitä kaunotar! Mulla joskus aikanaan ollu piano ja oishan se ihana sisustuselementti vieläkin, tosin meille se ei ees mahtuis ja tätä muuttotahtia ni voi olla et se ois jo päreinä :D

  Flyygeli ois mahti!

  ja jos vielä osais soittaa muutakin kun ukkonooan ni aina parempi :D mä en osaa :D

  VastaaPoista
 3. mulla taas tuo piano on ku tykkään soitella sitä. muutoin kyllä olisin sen pistäny kartanolle. onhan tuo tollanen koulupiano, mutta parempi kuitenki valkosena! :)

  VastaaPoista
 4. I like your white piano!! :) can you play??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. but yes i remeber that you do, didn't you hav one old piano in the house? but it wasnt working very well

   Poista
  3. we had another piano before, but we gave it away ... because we did not get it repaired. After that we bought this piano, about two years ago??? I did not like the color, so paavo painted it. Now it is a bit nicer! :)

   Poista
  4. very good job! yep, white looks very nice:)

   Poista
 5. Oliko millanen homma tuo maalaus? Mitä makso maalit ja mitä maalia käytitte? :) Oon pitkään ettiny pianoo, mut aina ne on väärän värisiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruiskulla maalattiin. Pohjaan käytettiin otexia ja päälle empireä ja sitten sen jälkeen lakka. Oli aika työläs homma, kun kaikki osat piti ottaa irti...Mutta lopputulos miellyttää ja oli vaivan väärti! (vaikkakaan en tähän projektiin osallistunut muutoin kun lapsia hoitamalla ;) )

   Poista
 6. Onko väri säilynyt? Kyselee pianon maalaamisesta kiinnostunut =).

  VastaaPoista