tiistai 4. joulukuuta 2012

Joulun odotusta

Muutamaan päivään en olekaan kerennyt kirjoitella tänne mitään , meinaa joulupuuhastelut ja nuhaiset lapset pitää tämän äidin kiireisenä.



Vaikken mikään joulustressaaja ihminen olekaan, niin silti tuntuu että on enemmän tekmistä kuin aikaa .. se pistää vähän ärsyttämään !
Ensin ei ollut mikään kiire kantaa joulukoristeita varastosta , ajattelin että sitten ne on vain tiellä . Nyt kun niitä ei sitten haettukkaan , on tämä joulun valmistelu vähän alkutekijöissään .. Koristeet laittamatta , perinteiset piparit ja TALO tekemättä!  Jospa sitä huomenna ... niin taidan sanoa joka päivä !


Uuden joulutähden kävin hakemassa clas ohlssonilta , mukaan sai myös valkoisen lampun kuupan . Mukava että lamppua ei sitten tarvitse laittaa varastoon kun joulu on ohi :)




Joulu askartelua <3



Tunnelmallista joulun odotusta kaikille! <3



4 kommenttia:

  1. Voi miten kauniita nuo nauhat! Ja herranen aika, Halapa-Hallista vai? Olen aina tiennyt että se kauppa on salainen aarreaitta, mutta now I'm convinced :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo halppiksesta löytyi, tarkemmin sanottuna kyllä siitä hh-kankaan puolelta. Mutta hh-kankaan tavaraa myydään aika paljon myymälöissäkin. Halppiksesta on kyllä tullu tehtyä monia löytöjä! :)

      Poista